"Príbeh nekončí"

16.01.2010 17:36

Vážení, v tomto případě se nejedná o hlavní název písně ze SuperStar (autor hudby i textu = Palo Habera). Toto je holá skutečnost v našem domě. Pí. Skalická již nezůstala u šikanování výboru jen formou neustálým podáváním trestních oznámení na policii ČR (ani jedno ne nepotvrdilo jako důvodné a všechny byly odloženy). Nyní již byla podána přímo žaloba ke krajskému soudu v Plzni na bývalého jednatele o náhradu 100 000,-Kč za zničený interiér pokoje z důvodů neopravy balkónu ve třetím patře.

 

Na prvních schůzích sdružení bylo všem doporučeno, aby si své byty proti takovým událostem pojistili. Po nedávném vytopení Officentra z důvodů zanesených odpadů v bytě nad Officentrem, majitel také nepodává žalobu k soudu na jednatele (on přeci může za to, že jsou odpady v dezolátním stavu a doposud nebyly vyměněny), ale (světe div se) on to žádá na pojišťovně.

 

Mimo to pro takové situace je dům, jako celková nemovitost pojištěn. Dokonce už byly z této pojistky hrazeny dvě takové pojistné události. Pí. Skalická nikdy nežádala výbor o uplatnění škody z pojistky domu.

 

Žaloba je podána pouze na předposledního jednatele p. Řezáče i když balkón nebyl opraven ani za p. Müllera a dlouho ani za p. Petele. Budete zde informování o čase a místě tohoto procesu.

 

Takže "príbeh nekončí" ;-)

Zpět